Search

Meksika piešķīrusi patvērumu Bolīvijas eksprezidentam Moralesam - Lsm.lv

Meksikas varas iestādes  piešķīrušas patvērumu demisionējušajam Bolīvijas prezidentam Evo Moralesam. Tomēr pagaidām nav skaidrs, kad un vai viņš dosies trimdā.

Meksikas ārlietu ministrs Marselo Ebrards informēja, ka Moraless pa tālruni vārdiski un oficiāli lūdzis politisku patvērumu. Humānu apsvērumu dēļ šis lūgums ticis atbalstīts. Tomēr amatpersonas neatbildēja uz jautājumu, vai Moraless dosies uz Meksiku un kad varētu tur ierasties. Otrdien, 12. novembrī, par Bolīvijas prezidenta pienākumu izpildītāju kļūs parlamenta augšpalātas senāta spīkera vietniece Žanīne Anjesa, un viņa jau apsolījusi sarīkot jaunas valsts vadītāja vēlēšanas.

Savukārt armijas ģenerālis Viljamss Kalimans televīzijas uzrunā paziņoja, ka militārā pavēlniecība ir saskaņojusi kopīgas operācijas ar policiju, lai novērstu asinsizliešanu un cīņas bolīviešu ģimenēs. Konfliktus un nemierus varētu izraisīt varas vakuums, kas radies pēc Moralesa demisijas.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Paldies! Esam saņēmuši ziņojumu par kļūdu rakstā.

Let's block ads! (Why?)


https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMicGh0dHBzOi8vd3d3LmxzbS5sdi9yYWtzdHMvemluYXMvYXJ6ZW1lcy9tZWtzaWthLXBpZXNraXJ1c2ktcGF0dmVydW11LWJvbGl2aWphcy1la3NwcmV6aWRlbnRhbS1tb3JhbGVzYW0uYTMzODEyOC_SAQA?oc=5

2019-11-12 07:53:05Z
52781207920442

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Meksika piešķīrusi patvērumu Bolīvijas eksprezidentam Moralesam - Lsm.lv"

Post a Comment

Powered by Blogger.