Search

Autobusa avārijā Igaunijā cietuši četri Latvijas pilsoņi - Lsm.lv

Autobusam nobraucot no ceļa, Igaunijā svētdien, 29. decembrī, ievainoti deviņi cilvēki, tostarp četri Latvijas pilsoņi, ziņo Igaunijas sabiedrisko mediju portāls err.ee.

Uzņēmuma "Ecolines Eesti" valdes loceklis Elis Kovaļovs Latvijas Radio minēja, ka avāriju izraisīja, visticamāk, autobusa sadursme ar kādu priekšmetu. Kādu valstu pilsoņi ir cietušie pasažieri, uzņēmuma pārstāvis nevarēja apstiprināt.

Elis Kovaļovs par autobusa avāriju IgaunijāElla Semjonova

„Autobuss, kurš braucis maršrutā no Sanktpēterburgas uz Tallinu, agrā rītā ir iegāzies grāvī. Vadītājs mums ir minējis, ka ir sastapies ar kādu objektu uz ceļa. Tas varētu būt kāds paliels ledus gabals vai arī kāds neliela izmēra dzīvnieks. Autobuss sadūrās ar šo objektu, nobrauca no ceļa un iebraucis grāvī. Vadītājs nevarēja neko izdarīt, jo autobusu sanesa uz viena sāna. Ceļš bija slapjš, bet ne slidens. Taču ceļmalas bija klātas ar ledu. Un autobuss apgāzās uz sānu. Tad vadītājs izsauca atbildīgos dienestus un sāka evakuēt pasažierus. Smagā stāvoklī nav neviens. Tie, kas cieta, guva vieglus sasitumus, taču pagaidām precīzu informāciju nevaru sniegt,” pastāstīja Elis Kovaļovs.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Paldies! Esam saņēmuši ziņojumu par kļūdu rakstā.

Let's block ads! (Why?)


https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiaWh0dHBzOi8vd3d3LmxzbS5sdi9yYWtzdHMvemluYXMvYXJ6ZW1lcy9hdXRvYnVzYS1hdmFyaWphLWlnYXVuaWphLWNpZXR1c2ktY2V0cmktbGF0dmlqYXMtcGlsc29uaS5hMzQzMTQzL9IBAA?oc=5

2019-12-29 11:21:58Z
CBMiaWh0dHBzOi8vd3d3LmxzbS5sdi9yYWtzdHMvemluYXMvYXJ6ZW1lcy9hdXRvYnVzYS1hdmFyaWphLWlnYXVuaWphLWNpZXR1c2ktY2V0cmktbGF0dmlqYXMtcGlsc29uaS5hMzQzMTQzL9IBAA

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Autobusa avārijā Igaunijā cietuši četri Latvijas pilsoņi - Lsm.lv"

Post a Comment

Powered by Blogger.