Search

Krumiņa par pārkāpumiem Latvijas-Krievijas robežas izbūvē: Tas ir liels patvaļas piemērs - bnn.lv

Elita Krūmiņa, Valsts kontrole, Latvijas-Krievijas robeža, Valsts robežsardze, Rīta panorāma

Valsts kontroliere Elita Krūmiņa

«Tas ir liels patvaļas piemērs,» tā, runājot par Valsts kontroles atklāto par Latvijas-Krievijas robežas izbūvi, Latvijas Televīzijas raidījumā Rīta panorāma ceturtdien, 9.janvārī, izteikusies valsts kontroliere Elita Krūmiņa.

Viņā norāda, ka šāda situācija radusies, jo institūciju vadītāji nav apzinājušies savu atbildību par to, lai viņu vadītās iestādes rīkotos likumīgi un lietderīgi. Tas attiecas arī uz Iekšlietu ministriju, kura nav nav nodrošinājusi pietiekamu kontroli.

Krūmiņa atzīst, ka ir izbrīnīta par to, ka Valsts robežsardze neatzīst revīzijā konstatēto, kā arī atrunām, ka nav bijuši attiecīgi normatīvie akti. Krūmiņa norāda, ka attiecīgi noteikumi neradīsies, ja paši pie tā nestrādās, un, ja ir problēma, tā ir arī jārisina.

Krūmiņa Valsts robežsardzes noliedzošo reakciju sauc par demagoģiju un norāda – šāda atbilde liek vaicāt, vai vadītājs, kurš nespēj atzīst savus pārkāpumus, spēj arī tālāk strādāt produktīvi, likumīgi un lietderīgi.

Vēl par šo tematu: VK: Latvijas-Krievijas robežas ierīkošanā vismaz 7,14 miljoni izlietoti prettiesiski

Valsts kontroliere uzskata, ka nākamajam Valsts robežsardzes vadītājam jāspēj atzīt iepriekšējās problēmas un piedāvāt risinājumus tām.

Let's block ads! (Why?)


https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMibWh0dHBzOi8vYm5uLmx2L2tydW1pbmEtcGFyLXBhcmthcHVtaWVtLWxhdHZpamFzLWtyaWV2aWphcy1yb2JlemFzLWl6YnV2ZS10YXMtaXItbGllbHMtcGF0dmFsYXMtcGllbWVycy0zNTI0NjXSAQA?oc=5

2020-01-09 08:37:48Z
52781296385768

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Krumiņa par pārkāpumiem Latvijas-Krievijas robežas izbūvē: Tas ir liels patvaļas piemērs - bnn.lv"

Post a Comment

Powered by Blogger.