Search

Pāvests iesit pa roku svētceļotājai un pēcāk publiski atvainojas - Skaties.lv

Horoskops aunam

Lai emocionāli izvilktu šodienas varēšanas un gribēšanas konfliktsituāciju, jāpalutina sava pašapziņa. Un taps skaidrs, ka neko nevajag spridzināt un dedzināt un, ka var tā pa smuko un ar iztēli un attiecīgu humora devu uz sākt darba cēlienu.

Horoskops vērsim

Pēcsvētku sagurums atkāpjas, tas nenozīmē, ka uzreiz būtu jāmetas trakulīgā darbā. Vari atļauties romantisku pēcpusdienu, ja sapratīsi ka neviens vēl nav nobriedis nopietnai strādāšanai.

Horoskops dvīņiem

Tev liksies, ka darba frontē nav nekādas dzīvības pazīmes – viss notiek par lēnu un neatbilstoši lielajiem plāniem un uzdevumiem. Bet varbūt tev vienkārši jāļauj visam uzņemt ātrumu.

Horoskops vēzim

Šodien kārtosi naudas lietas – kādi nenomaksāti rēķini, piemirsti parādi uzpeldēs kā no zila gaisa. Iespējams, kāds lūgs tavu finansiālo atbalstu vai vienkārši palīdzību. Neatsaki, jo kādu dienu tev arī vajadzēs drauga plecu.

Horoskops lauvai

Tevi šodien gaidīs, mīlēs, apbrīnos, gribēs atkal uzturēties tavā kompānijā. Bet neļauj iedomībai sakāpt galvā un turies rāmjos demonstrējot savu erudīciju, šarmu un fizisko pievilcību.

Horoskops jaunavai

Šodien esi pārņemts ar savas darba telpas labiekārtošanas noskaņu, paļaujies uz vecām un pārbaudītām lietām. Nepārstrādājies! Ja gribi kādu īpaši pārsteigt, turi to noslēpumā un lieki nepļāpā.

Horoskops svariem

Mīlestības jomā tev šodien plosās stihiski dabas spēki, kas var izraisīt kaisles pārņemtas situācijas un mēģinājumus noskaidrot, kurš vairāk ir iztērējies svētku dāvanām un kurš dedzīgāk mīl.

Horoskops skorpionam

Pēcsvētku sagurums palīdzēs pieklusināt vēlmi kaut ko radikāli mainīt savā dzīvē. Tikai vēlmju līmenī gribēsies dedzināt tiltus un riskēt, lai noķertu šo brīvības sajūtu, kas ir ļoti tipiska uzsākot jaunu gadu.

Horoskops strēlniekam

Cīniņi ietekmju frontē būs tādi attīstoši, drīzāk, lai saprastu, cik forši ir atkal noskaidrot barvedi un salīgt mieru. Domājot par savu darba partneri būs atklāsme par jūsu lielo līdzību gan ambīciju izpausmēs, gan to realizācijas taktikā.

Horoskops mežāzim

Gribi vai negribi, nāksies kļūt par starpnieku darba kolēģu savstarpējo ietekmju kārtošanā. Liec lietā savu intuīciju un arī neaizmirsti par kādu spēcīgāku vārdu, kas šodien var būt vienīgā pareizā taktika.

Horoskops ūdensvīram

Gads sākas ar riktīgu labu dienu tavu personīgo plānu un nepaveikto darbu realizēšanai. Sapratīsi kā izdarīt to, ko ilgi vilki garumā. Iespējams atradīsi pareizo pieeju, lai iekarotu sava bosa uzmanību.

Horoskops zivīm

Nesteidzini notikumus, darbi sāksies, kad tam lemts būt. Mēģinot komandēt parādi, vari saskarties ar lielu pretestību no vēl joprojām sagurušo kolēģu puses. Šodien atļaujies saīsināto darba dienu devu pēc svētku jezgas, apmeklē baseinu vai sporta zāli.

Let's block ads! (Why?)


https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiR2h0dHBzOi8vc2thdGllcy5sdi96aW5hcy9hcnZhbHN0aXMvcGF2ZXN0cy1pZXNpdC1wYS1yb2t1LXN2ZXRjZWxvdGFqYWkv0gEA?oc=5

2020-01-02 11:31:00Z
CBMiR2h0dHBzOi8vc2thdGllcy5sdi96aW5hcy9hcnZhbHN0aXMvcGF2ZXN0cy1pZXNpdC1wYS1yb2t1LXN2ZXRjZWxvdGFqYWkv0gEA

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Pāvests iesit pa roku svētceļotājai un pēcāk publiski atvainojas - Skaties.lv"

Post a Comment

Powered by Blogger.