Search

Urzula fon der Leiena apstiprināta EK prezidenta amatā - Skaties.lv

Horoskops aunam

Ja atļausies būt lielīgs, uzpūtīgs un pārlieku ambiciozs, visi sasniegumi, kas tev jau tvēriena attālumā, izgaisīs kā fatamorgāna. Kontrolē savu kategorisko izteiksmes veidu, jo vari ne pa jokam nokaitināt cilvēkus.

Horoskops vērsim

Aktivitāte darbā nepaliks nepamanīta un ja vēl pagadīsies iespēja pārrunāt tava atalgojuma jautājumu ar priekšnieku, vari domāt par jauno rudens kolekciju. Šodien vajadzētu iegādāties lietas, kuras domātas mājas labsajūtas uzlabošanai.

Horoskops dvīņiem

No šodienas vairāk nekādu bērnišķīgu izlēcienu. Rīkojies nopietni, enerģiski un atbildīgi. Uz vadības pārstāvju atbalstu nebūs ilgi jāgaida, viņi jau sen gaidīja no tevis kādu sakarīgu ideju.

Horoskops vēzim

Vari ļauties izaicinošām un riskantām darbībām. Ja netiec galā ar situāciju, apstājies, bet neļaujies dusmām vai agresijai. Mēģini pavērot sevi no malas, tas līdzēs.

Horoskops lauvai

Šodien ir iespēja godam un ar peļņu pabeigt kādu iespaidīgu projektu vai darbu, pie kura esi ilgstoši strādājis. Visus tavus ierosinājumus vadība akceptēs bez ierunām, kas neizmērojami uzlabos tavu emocionālo fonu.

Horoskops jaunavai

Ja tev izdodas izsisties pa karjeras kāpnēm, pārāk nesapriecājies un nesaceries, jo statusam līdzi nāks arī lieli izdevumi un iespaidīga stresa deva. Pierastajos rutīnas darbos sajutīsi skābekļa pieplūdumu, kas atmodinās nedaudz noslāpušo interesi par pienākumiem.

Horoskops svariem

Šodien nekautrējies izrādīt savu labo sirdi un cēlās domas. Ja meklē finansiālu vai morālu atbalstu – atradīsi. Tikai uzdrīksties, notici un nesēdi četrās sienās ieslēdzies.

Horoskops skorpionam

Sajutīsi nebijušu drosmes pieplūdumu. Arī apkārtējā pasaule redzēs tevī dzīvību mostamies un piedāvās variantus. Piezvani vajadzīgajam cilvēkam. Neizmantosi šo iespēju, nezināsi vai bija vērts. Šodien izskatās, ka to ir vērts pamēģināt.

Horoskops strēlniekam

Vēsā mierā dodies sava izredzētā mērķa virzienā, bet neaizraujies ar pārmērīgu ambīciju un neadekvātu prasību izvirzīšanu. Visas attiecības dibini pēc principa – nenodari otram to, ko pats nevēlies saņemt.

Horoskops mežāzim

Šodien var uznākt neatvairāma vēlme visu fundamentāli un krasi pamainīt – sākot no sava izskata līdz pat savai iekšējai būtībai. To būtību jau diez vai izdosies nomainīt, bet visas pārējās lietas ies kā smērētas.

Horoskops ūdensvīram

Pārliecība par sevi un saviem mīļajiem ļoti labvēlīgi iespaidos tavu noskaņojumu un darbaspējas. Cilvēkos, ar kuriem dali savu ikdienu, ieraudzīsi jaunas rakstura iezīmes – cēlumu un augstsirdību.

Horoskops zivīm

Šodien vēlēsies meklēt jutekliskas baudas un ilgosies pēc dzīves priekiem. Tava dabas dotā spēja sajust briesmas palīdzēs izvairīties no lielākām nepatikšanām, tomēr savās izpausmēs ievēro mēru un distanci.

Let's block ads! (Why?)


https://skaties.lv/zinas/arvalstis/urzula-fon-der-leiena-apstiprinata-ek-prezidenta-amata/

2019-07-16 17:58:00Z
52781037774863

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Urzula fon der Leiena apstiprināta EK prezidenta amatā - Skaties.lv"

Post a Comment

Powered by Blogger.